SELAMAT DATANG KE BLOG YANG TAK SEBERAPA NIE..

Monday, 30 April 2012

Selamat Hari Pekerja..


^_^

Selamat Hari Pekerja!

Wah!!
harini hari pekerja larh..ramai blogger yang x cuti.. 
yang student pulak yang cuti??

klau blogger cuti daripada dunia IT, sunyi+boring larh.. x der keje nak buat..

enjoy the labor day.. bye-bye!
:)

Background selain Nad~

assalamualaikum
^_^

hey.. arini Nad nak share sket background yang cute+comel

eh, ape kau merepek nie Nad... Cute ngan Comel kan same maksud..

opss.. sorry-sorry..
tak pe larh kite lupekan fasal cute ngan comel tu..
jom tengok background kat bawah nieh...
jom terjah!!













yang kat atas nie tak berape manarik...
jom kite tengok kat bawah nie pulak...









cam ner??
cute+comel tak background kat atas nie...
background nie sesuai untuk blog korang taw.. Nad pown suke background kat atas nie..

rasenye da cukup larh untuk harini.. nak nak terjah Tutorial Kak Lyssa Comel+Cute

Saturday, 28 April 2012

Blog bertukar wajah..

Assalamualaikum..
^_^
Selamat pagi..

hurm.. blog Nad dah bertukar wajah... nie sume disebabkan Tutorial Kak Lyssa Comel Lotet..
thankss Kak Lyssa..

Nak background..

Pesal larh ngan blog nie.. x leh nak save background..


jom usya blog Kak Lyssa Comel Lotet..

Friday, 27 April 2012

Blog Memeningkan??

Adoyai.. ingatkan wat blog nie senang... tapi, susah jugak arhh.. pening pale~

Blog Baru..(✿◕‿◕)

Hi!!
nie blog baru Nad..
masih dalam proses.. kalau sudi follow..
Fb Nad: Nad Eyra
E-mail: nad_eyra@ymail.com
ade Nad kat fb yerh..(✿◕‿◕)